Waar halen jullie levensvreugde uit in de lockdown-tijd?

Lieve mensen,

We missen jullie.
Het leek er op dat we ons gewone leven weer konden oppakken en alles naar het oude normaal zou gaan. Wij maakten plannen om na de zomervakantie weer te gaan starten met het Autismecafé en verheugden ons erop jullie weer te mogen ontmoeten. De voorbereidingen waren al gestart.

Het loopt anders. Met de steeds weer stijgende besmettingscijfers komt er voorlopig geen autismecafé op locatie en hebben we gezocht naar een alternatieve vorm om jullie binnenkort tóch weer te kunnen ontmoeten. We hebben gekozen voor een treffen in blogvorm.
Dit zal op deze website www.autismecafe-denbosch.nl geplaatst worden. Op onze facebook pagina plaatsen we een link naar het blog toe zodat jullie ons gemakkelijk kunnen vinden.

Het Autismecafé is er voor ouders, het gaat altijd om de kracht van ouders. Daaraan willen we in onze blogs aandacht geven.

We nodigen jullie uit om met ons deze blogs vorm te geven en jullie bijdragen naar het autismecafé te sturen.
Dit kan naar ons e-mailadres autismecafe073@outlook.com


In onze blogs willen we rekening houden met de privacy regels volgens AVG. Daarom dus geen namen gebruiken, geen adressen of andere privé informatie. Een bijdrage van een blog kan ook een foto zijn over het maandthema. Voor deze maand is dat ‘Levensvreugde in lockdown tijd’. Als er een foto ingestuurd wordt dan ook graag wat informatie over waarom juist deze foto bijdraagt aan het thema.
Waaruit haalden jullie in lockdown tijd levensvreugde?
Wat bracht een gevoel van vreugde of blijdschap dat jullie sterkte in je kracht?
Daar zijn we erg nieuwsgierig naar. Het Autismecafé zal zelf het eerste blog schrijven. Dat zal eerstdaags verschijnen. Benieuwd? Houdt dan onze FB pagina in de gaten.

We verheugen ons om weer met jullie in contact te komen.

Een hartelijke groet van het team Autismecafé Den Bosch.
Marion, Jolanda, Annette, Gerry en Henriëtte

https://www.facebook.com/autismecafedenbosch/